СТАНЬ ЕКОФАНОМ СВОГО МІСТА!

Coca-Cola запускає еко-змагання в чотирьох українських містах, що приймають
УЄФА ЄВРО - 2012™.
 Новий еко-проект покликаний об'єднати молодь і показати, що особиста ініціатива, креативний підхід та бажання жителів можуть привести до позитивних змін у приймаючих містах.

«Coca-Cola Екофан» - це змагання між групами екологічних активістів чотирьох міст, що прийматимуть матчі УЄФА ЄВРО - 2012™ - Києва, Харкова, Донецька та Львова. Протягом 8 місяців команди екофанів будуть боротися за те, щоб їх рідне місто змінилося до приїзду гостей чемпіонату. Місто, команда якого набере найбільшу кількість еко-балів, отримає грант на еко-проект. Команди інших міст отримають подарунки від організатора змагання.

«Українці - гостинна нація, ми любимо свої міста і хочемо показати їх з кращого боку. Однак важливо пам'ятати, що тільки від нас залежить, якими побачать Україну гості УЄФА ЄВРО - 2012™. Саме тому Coca-Cola ініціює конкурс в чотирьох містах, де пройдуть матчі чемпіонату. Ми віримо, що наш проект допоможе українцям по-іншому подивитися на свій життєвий простір, і екофанів в Україні стане трохи більше!» - розповідає Олеся Жулинська, директор зі зв'язків з громадськістю компанії «Кока-Кола Україна».

Щоб стати учасником проекту, потрібно приєднатися до групи Екофан Вконтакте, заповнити анкету та надіслати її на адресу ecofan2012@gmail.com. Волонтери розшукуються в чотирьох містах, які прийматимуть УЄФА ЄВРО - 2012™. Проте стати екофаном може будь-хто, приєднавшись до проекту в соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Команди екофанів кожного міста будуть виконувати творчі еко-завдання від організаторів: онлайн в групі проекту Вконтакте, або офлайн на вулицях свого міста. Серед офлайнових акцій, які заплановані в рамках проекту, - прибирання парків і зон навколо об'єктів УЄФА ЄВРО - 2012™, висадка дерев та квітів, а також флешмоби, інформаційні кампанії і інші креативні формати, покликані звернути увагу жителів міста на його гостинність і чистоту.

Приєднуйтесь до сторінки Екофан в соціальній мережі Вконтакте, стежте за розвитком проекту і формуванням нової спільноти екофанів - української молоді, яка дбайливо ставиться до свого міста і готова змінювати його на краще. Разом ми продемонструємо, що таке справжня українська гостинність!