Coca-Cola – партнер міжнародного легкоатлетичного турніру «Зірки жердини» вже протягом 10 років

14 лютого  2014 року, Київ. Партнерство Компанії „Кока-Кола Україна” та Турніру «Зірки Жердини» – це вже добра традиція, якій у 2014 виповнюється вже 10 років. Турнір дарує неповторні моменти боротьби, перемоги та непідробні емоції. Це одна з найбільш яскравих щорічних подій Донецька.  Компанія «Кока-Кола Україна» поділяє радість з усіма учасниками та глядачами турніру, адже вона підтримує розвиток спорту та активного способу життя в усьому світі.

Саме тому «Кока-Кола» завжди прагне додати до цього свята ще більше вражень, ще більше моментів, вартих того, щоб їх запам’ятали.

Роджер Гонтле, генеральний директор компанії „Кока-Кола Україна” зазначає:
«Для мене особисто – це перше знайомство з турніром «Зірки жердини», але вже з перших вражень від атмосфери та підготовки я усвідомлюю, наскільки влучною є ця подія, щоб підкреслити тісний зв’язок спорту, активного способу життя та Coca-Cola. Я хочу побажати  кожному учаснику цього турніру  сягнути  нових висот. Також, хочу подякувати  Сергію Бубці за такий плідний і оригінальний не лише для Донецька та України, але й міжнародної спільноти спортивний проект».

«Кока-Кола» є одним з найбільших спортивних спонсорів у світі. Компанія співпрацює з масштабними світовими подіями, як то Олімпіада та футбольні чемпіонати, а також підтримує спортивні заходи локального значення. У співпраці з українським Національним Оліміпійським комітетом, яка триває ще з 1996 року, компанія  реалізовує  ряд спортивих програм, а спільно з Асоціацією аматорського футболу розвиває всеукраїнський турнір з дитячого футболу «Шкіряний М’яч – Кубок Кока-Кола». Наша компанія прагне приносити позитивні зміни у громади, в яких ми всі живемо і працюємо.

Плідне партнерство з різних спортивних проектів є важливим, адже воно сприяє подальшій популяризації та розвитку активного способу життя в Україні, демонструє активну громадську позицію та є прикладом для інших компаній в Україні.

Компанія Кока-Кола пропонує широкий вибір напоїв, надає інформацію про їх інгредієнти та харчову цінність і тим самим допомогає людям у виборі оптимального та збалансованого раціону харчування для підтримки власного активного здорового способу життя.