«Команда російського підрозділу Компанії  Coca-Cola створила стилізовану карту як частину своєї Новорічної кампанії.  Агенція, яка розробляла цю карту, почала вносити зміни без узгодження своїх дій з компанією.  Ми, як компанія, не підтримуємо жодних політичних рухів.  Компанія прибрала пост та перепрошує за ситуацію, що склалась».

Повний текст листа на адресу Посла України в США від імені Компанії ви можете переглянути, наприклад, на сайті посольства України у США, за посиланням: http://usa.mfa.gov.ua/ua/press-center/news/43695-the-coca-cola-company-expressed-its-official-apologies-for-thepublication-by-the-companys-russian-office-of-a-map-of-russia-with-the-illegally-occupied-crimea  (версія українською)