The Coca‑Cola Company та Coca‑Cola HBC працюють, інвестують кошти та підтримують українське суспільство вже протягом 30 років.

Україна є, і надалі залишається, важливою країною, для якої ми працюємо. Ми вже надали наступну допомогу:

The Coca‑Cola Company, її партнери-ботлери в Європі, у тому числі Coca‑Cola HBC, та Фундація Coca‑Cola надають понад 3 мільйони доларів США у вигляді фінансової допомоги та нашої продукції, щоб підтримати хоробрі зусилля руху Червоного Хреста в Україні та країнах-сусідах, які приймають біженців.

Наші команди в Україні надають гуманітарну підтримку лікарням, пунктам допомоги біженцям та громадам в Україні, в тому числі - координують масштабні поставки води,  продуктів та необхідного обладнання місцевим лікарням та медичним установам. Окрім того, наші колеги працюють волонтерами: привозять напої та ліки, готують їжу, допомагають біженцям та надають соціальну підтримку в усіх регіонах України. 

Наші колеги з України та інших країн зробили фінансові пожертви, працюють волонтерами, надаючи гуманітарну допомогу на кордонах.

Зараз ми зосередились на допомозі нашим людям та їх родинам, підтримуємо зусилля з гуманітарної допомоги в Україні та регіоні. 

Ми надали нашим працівникам терміновий доступ до коштів Фонду допомоги працівникам Coca‑Cola у разі надзвичайних ситуацій. Ми на постійному зв’язку з колегами і робимо усе можливе, щоб підтримати їх та наші громади.

З 24го лютого ми активували план дій у разі надзвичайних ситуацій, який передбачає тимчасову зупинку нашого виробництва в Україні, задля безпеки наших людей. Там, де це безпечно, ми продовжуємо працювати у обмеженому форматі, постійно відстежуючи зміни ситуації.

Ми сподіваємось на найскоріший мир в регіоні.