Наприкінці 2016 року компанія «Кока-Кола Україна» переїхала до нового офісу. Коли ми завітали до нього, щоб записати привітання до свят співробітників компанії, багато хто саме цю подію назвав однією з найбільш пам’ятних за рік.

Усі погоджуються, що простір, де ми проводимо так багато часу, має бути наповненим смислами, розповідати про наші цілі, про цінності, яких ми дотримуємося.

Досить зробити лише перший крок в офіс «Кока-Кола Україна», щоб одразу зрозуміти, де саме ти знаходишся. Це той випадок, коли промовляють навіть стіни, а кожна дрібничка, яких тут дуже багато, не випадкова і доречна.

Office CC

Фото: (C) Сергій Кадулін

Раніше офіс компанії розміщувався на Подолі, а тепер вся команда працює аж на 18 поверсі бізнес-центру Gulliver на Палаці Спорту. Багато часу на переїзд не витратили, встигнули буквально за кілька місяців повністю оформити новий простір, щоб зустріти тут Новий рік. 

Цей переїзд – це проект Тетяни Ковальчук, адміністративного менеджера компанії. Та, звісно, їй в усьому допомагали колеги, адже це важлива подія для усіх. Таня розповідає, що новий простір сам підказав, де і що потрібно розмістити. А меблі та елементи декору, що вже давно стали улюбленими, чудово прижилися і в новому приміщенні.

Office CC

Фото: (C) Сергій Кадулін

Одразу на вході всіх співробітників зустрічає не звичайний ресепшн, а практично арт-об’єкт. Адже на стійці знайшлося місце, щоб розмістити колекційні пляшки Coca-Cola. Одразу поруч тему мистецтва продовжує ілюстрація на стіні, яку виконала художниця Олеся Драшкаба. Зображення вдало поєднує впізнавані мотиви Енді Уорхола та класичного українського петриківського розпису.

Office CC

Фото: (C) Сергій Кадулін

Якщо пройти повз малюнок, то далі можна продовжити роздивлятися візерунки з панорамами Києва на скляній стіні мітінг-руму. Варто сюди завітати у сонячний день, коли промені просвічують крізь скло та малюють казкові тіні на протилежній стіні.

Office CC

Фото: (C) Сергій Кадулін

Далі по коридору – кухня та лаунж-зона компанії. Місце, де всі можуть зібратися разом, пообідати, поспілкуватися, просто відпочити. Для її оформлення використали ідею лондонського офісу Coca-Cola – зробити світильники з пляшок з-під напою. От тільки у нас її обіграли по особливому – розвісили світильники Coca-Cola на імпровізованому дереві.

Office CC

Фото: (C) Сергій Кадулін

Робоча частина офісу розмістилася в правому крилі, тут – два опен-спейси та кілька окремих кабінетів. Стін – мінімум, зате багато простору, світла, панорамні вікна з видом на центр Києва, живі рослини, холодильники з напоями. Словом, максимально комфортний простір, що об’єднує та надихає.

Для оформлення стін використали улюблені іміджі з рекламних кампаній Coca-Cola.